Programma

Onze activiteiten in 2018

Hier vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in Delfgauw door het Oranjecomité Delfgauw

Programmawijziging: het schuimvoetbal toernooi is wegens het slechte weer verplaatst naar zaterdag 5 mei

Alle activiteiten

donderdag 26 april
20:00 tot 23:45
Klaverjassen

Je weet dat de festiviteiten weer gaan beginnen op het Bart Dekkerveld, zodra de Klaverjasavond wordt gehouden. Deze avond staat aan het begin van een hoop gezelligheid! Vorm een partner met je vaste maatje, je buurman of met een van de vele aanwezigen in de tent en maak je op voor een avondje seinen en zorgen dat je niet nat gaat. Deelname €3,50 per persoon.


vrijdag 27 april
08:00
Reveille

Wakker worden, wakker worden, wakker worden! Wij zorgen ervoor! Uiteraard mag er een klein beetje uitgeslapen worden en daarom start de reveille om 8:00 uur. Met dit jaar een Winters thema zullen wij zorgen voor heerlijke winterse muziek om de dag mee te beginnen


10:00 tot 10:30
Aanmelden voor de optocht

Aanmelden voor de optocht in de tent.


10:30 tot 11:30
De Optocht - Winder Wonderland

We hopen dat het een zonovergoten dag wordt, maar april doet nog altijd wat die wil. Misschien ligt er wel sneeuw. Of het nu koud is of niet, we gaan winters gekleed! Kinderen als pinguïn, Eskimo of Sven Kramer, de mensen moeten het koud krijgen als ze de stoet voorbij zien komen. Net als ieder jaar lopen/rollen we door Delfgauw heen om de buurt te laten zien welke mooie creaties er allemaal zijn gemaakt. Na het juryberaad zal tussen 12:00 en 12:30 de winnaar bekend worden gemaakt. Aanmelden voor de optocht vanaf 10:00 in de tent.


12:00 tot 12:30
Prijsuitreiking optocht

De prijsuitreiking voor de meest originele verkleedpartij


13:00 tot 13:30
Verloting prijzen programmaboekje

Is jouw Oranjeboekje een prijs waard? Tijdens de verloting van de boekjes maakt iedereen kans met het nummertje op de achterkant van het Oranjeboekje. Kom met jouw nummertje richting het Bart Dekkerveld en deponeer jouw lotnummer in de ton in de Oranjetent voor 13:00 uur en misschien ga je naar huis met een schitterende prijs!


Het lotnummer kunt u vinden op de achterzijde van het programmaboekje.


14:00 tot 16:30
Spelletjesmiddag voor kinderen tot 12 jaar

Koningsdag zal ook dit jaar traditioneel in het teken staan van spelletjes. Het Bart Dekkerveld wordt volledig omgetoverd tot spelletjesparadijs. Kaartjes zijn tot 16:00 uur te krijgen, meedoen is gratis. Tijd over en zin om te ondersteunen?


Net als ieder jaar zoeken wij vrijwilligers voor bij de onderdelen.


17:00 tot 20:00
Kinderdisco met DJ Remy

Spelletjes spelen maakt hongerig, dus blijf lekker plakken en eet gezellig een hapje in de Oranjetent. Want na het eten is het weer tijd om de voetjes van de vloer te doen. Niemand minder dan DJ Remy zal het dak eraf draaien tijdens de kinderdisco.


zaterdag 28 april
20:30 tot 00:30
Après-skihut met dj Maurice

DJ Maurice, onder meer bekend van “De vloer is lava” en de Snollebollekes, zal met zijn apres ski drive-in show een groot winters feest verzorgen in de Oranjetent. Gezien de grote drukte van vorig jaar, is de tent daarom nog groter dan voorheen! Net als ieder jaar is de tent geopend voor iedereen binnen en buiten de gemeente Pijnacker-Nootdorp en entree is zoals je dat van ons verwacht, helemaal gratis!


zondag 29 april
14:00 tot 21:00
Familiedag - Live muziek

Wat ooit begon als een probeersel, is uitgegroeid tot een van de gezelligste dagen tijdens de feestweek. Ook nu wordt iedereen weer onder het genot van een hapje en een drankje getrakteerd op heerlijke live muziek van onder meer de coverband Gold Vicious en zanger Remon Goode. Voor de kinderen zijn er natuurlijk weer tal van activiteiten op het veld te doen, zodat iedereen een onvergetelijke dag kan beleven.


maandag 30 april
14:00 tot 17:00
Kinderbingo

Ook dit jaar zijn de prijsjes weer niet mis tijdens de kinderbingo. Naast volle kaarten, willen wij net als ieder jaar weer een volle tent. Er is plek voor iedereen en prijzen zijn er in overvloed, dus kom allemaal gezellig naar het Bart Dekkerveld. Vergeet niet je gelukspen of potlood mee te nemen! Een bingokaart kost €0,50, voor de super-bingo kost een kaart €1,00.


20:00 tot 23:45
Bingo

Let's get ready to Bingo! Het ideale avondje uit met vriend(inn)en, buurtjes of familie. We hebben naar de feedback van onze trouwe bingoërs geluisterd en daarom zijn de prijzen dit jaar een stuk spectaculairder, dus dat belooft weer een waar spektakel te worden. Een bingoboek kost €10,00.


woensdag 02 mei
14:00 tot 16:30
Filmmiddag

Waarom zou je naar de bioscoop gaan als je gratis samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker in de Oranjetent kan chillen? Op een groot scherm kijk je naar de gaafste films die je gezien moet hebben! En dat onder het genot van een chipje en een drankje.


donderdag 03 mei
19:00
Bootcamp verzorgd door Fysical Delfgauw

Zo net voor de zomer is het tijd om fit te worden. Daarom organiseert het Oranje comité in samenwerking met Fysical Delfgauw een bootcamp op het Bart Dekkerveld. De instructeurs van Fysical laten jou en je vriend(innen)en een uur lang lekker bewegen op het veld of bij slecht weer in de tent. Deelname is helemaal gratis, alleen aanmelden is verplicht.


De bootcamp gaat door bij een minimum aantal van zestien deelnemers. Meld je dus snel aan via info@delfgauw.org o.v.v. bootcamp en doe mee!


19:00
Whiskyproeverij bij Gall & Gall Delfgauw

Gall & Gall Delfgauw opent haar deuren voor het Oranje comité en biedt de inwoners van Delfgauw een unieke mogelijkheid om een whiskyproeverij bij te wonen. Whisky is booming en steeds meer mensen beginnen kennis te maken met deze unieke drank. Deelname is helemaal gratis, alleen aanmelden is verplicht.


De proeverij gaat door bij een minimum aantal van 10 deelnemers. Meld je dus snel aan via info@delfgauw.org o.v.v. whiskyproeverij en doe mee!


vrijdag 04 mei
20:15 tot 23:45
Pubquiz

Beschikken jij en je vrienden/vriendinnen gezamenlijk over net zoveel kennis als Wikipedia? Wacht dan niet langer en trommel je teamleden op voor een avondje ouderwets pubquizzen. Naast een hoop gezelligheid, speel je natuurlijk voor de eer en de prachtige hoofdprijs. Deelname is gratis. Let op: uit respect voor dodenherdenking, gaat de tent niet eerder open dan 20:15


zaterdag 05 mei
13:00 tot 17:00
Schuim voetbal toernooi

Programmawijziging: het schuimvoetbal toernooi is wegens het slechte weer verplaatst naar zaterdag 5 mei


Of het nu gaat om teambuilding met het bedrijf of vrienden die samen lol willen beleven, tijdens schuimvoetbal wordt er gegarandeerd lol beleefd! In een team van vijf personen, ga je de strijd aan met de andere teams. Schrijf jezelf en je team in via info@delfgauw.org en vergeet niet een originele teamnaam te verzinnen!


20:30 tot 00:30
Band in de Tent

Bevrijdingsdag wordt door ons goed gevierd op het Bart Dekkerveld. Rock en pop coverband SQUARE komt de tent plat spelen. Met deze avond komt er weer een eind aan de festiviteiten, daarom wordt dit weer een avond om niet te vergeten! Zet deze datum met SQUARE letters in je agenda. Zorg dat je erbij bent. Entree zoals gewoonlijk weer helemaal gratis.