Programma

Onze activiteiten in 2019

Hier vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in Delfgauw door het Oranjecomité Delfgauw

Alle activiteiten

donderdag 25 april
20:00 tot 23:45
Klaverjassen

Klaverjassen is synoniem aan het begin van een week vol festiviteiten op het Bart Dekkerveld. Vorm een koppel met je vaste maatje, je nieuwe buurman of met een van de vele aanwezigen in de tent en maak je op voor een avondje seinen en zorgen dat je niet nat gaat. Deelname € 3,50 per persoon


vrijdag 26 april
20:30 tot 00:30
Feestavond – Disco met dj Remy

De tentfeesten van Delfgauw staan weer bekend om hun gezelligheid en niemand minder dan onze vaste diskjockey dj Remy, van Disco Rainbow, zal zorgen dat het spreekwoordelijke dak eraf gaat. Remy weet als geen ander wat het publiek leuk vindt om te horen en zorgt ervoor dat iedereen het die avond naar zijn of haar zin heeft. Net als ieder jaar, is de entree ook nu weer helemaal gratis. Helemaal gratis, helemaal zin in!


zaterdag 27 april
08:00
Reveille

Wakker worden, wakker worden, wakker worden! Wij zorgen ervoor dat iedereen fris en fruitig aan Koningsdag begint! Uiteraard mag er een klein beetje uitgeslapen worden en daarom start de reveille om 8:00 uur. Met dit jaar als thema Cowboys en Indianen, zullen wij zorgen voor heerlijk foute muziek om de dag mee te beginnen.


10:00 tot 10:30
Aanmelden voor de optocht

Aanmelden voor de optocht in de tent.


10:30 tot 11:30
Optocht - Cowboys & Indianen

Het thema dit jaar staat in het teken van cowboys en indianen. Ben jij die stoere cowboy of juist die indiaan met mooie versieringen? Tijdens de optocht nemen we Delfgauw terug in de tijd en lopen/rollen we door Delfgauw heen om de buurt te laten zien welke mooie creaties er allemaal zijn gemaakt. Na het juryberaad zal tussen 12:00 en 12:30 de winnaar bekend worden gemaakt.


12:00 tot 12:30
Prijsuitreiking optocht

De prijsuitreiking voor de meest originele verkleedpartij


13:00 tot 13:30
Verloting prijzen programmaboekje

Dit jaar wordt de verloting van de boekjes net als ieder jaar een heus spektakel. Dankzij de lokale sponsors wordt er weer een grote diversiteit aan schitterende prijzen verloot. Op vertoon van je programmaboek krijg je een lotnummer. Doe dit voor 13:00 want dan gaan we van start!


14:00 tot 16:30
Spelletjesmiddag voor kinderen tot 12 jaar

Als de kinderen zijn bijgekomen van de grote wandeling tijdens de optocht, is het tijd voor de spelletjesmiddag op het Bart Dekkerveld. Allerlei spelletjes worden tevoorschijn getoverd, waaronder een paar Oud-Hollandse klassiekers. Wij hopen op een stralende dag, waarin iedereen met veel plezier aan alle spelletjes kan deelnemen.


Tijd over en zin om te ondersteunen? Net als ieder jaar zoeken wij vrijwilligers voor bij de onderdelen.


16:30 tot 19:30
Kinderdisco met DJ Remy

Spelletjes spelen maakt hongerig, dus blijf lekker plakken en eet gezellig een hapje in de Oranjetent. Want na het eten is het weer tijd om de voetjes van de vloer te doen. Niemand minder dan dj Remy zal het dak eraf draaien tijdens de kinderdisco. Wil je jouw favoriete liedje horen? Schrijf jouw liedje samen met je naam op een blaadje en lever deze in bij de DJ en wie weet hoor jij dan jouw liedje voorbij komen!


zondag 28 april
14:00 tot 21:00
Familiedag - Live muziek

Vorig jaar was de Familiedag in het water gevallen, desondanks was de sfeer nog steeds helemaal super in de Oranjetent. Dus of het nu regent of dat de zon volop schijnt, wij kijken uit naar wederom een zeer geslaagde dag met familie en vrienden op het Bart Dekkerveld. Ook nu wordt iedereen weer onder het genot van een hapje en een drankje getrakteerd op heerlijke live muziek van de band Alpha Female. Voor de kinderen zijn er natuurlijk weer tal van activiteiten op het veld te doen, zodat iedereen een onvergetelijke dag kan beleven.


maandag 29 april
14:00 tot 17:00
Kinderbingo

Laat de leukste prijzen niet aan je neus voorbijgaan en kom gezellig langs tijdens de kinderbingo. Naast volle kaarten, willen wij net als ieder jaar weer een volle tent. Er is plek voor iedereen en prijzen zijn er in overvloed. Neem naast je vriendjes of vriendinnetjes ook je gelukspen of potlood mee en maak er samen met ons een gezellige middag van!


Een bingokaart kost €0,50, voor de super-bingo kost een kaart €1,00.


20:00 tot 23:45
Bingo

Let’s get ready to BINGOOOO!! De Oranjetent verandert op 29 april in een ware arena waar iedereen strijdt voor die felbegeerde prijzen. Naast de strijd, is het natuurlijk ook gewoon een gezellige Bingoavond. Het avondje uit met vriend(inn)en, buurtjes of familie. We hebben dit jaar weer flink uitgepakt met de prijzen, dus dat belooft weer een waar spektakel te worden


woensdag 01 mei
13:00 tot 17:00
Hutten bouwen & Cupcakes versieren

Hou je ervan om buiten te zijn of ben je liever creatief bezig met cupcakes? Op woensdagmiddag kan je heerlijk aan de gang op het Bart Dekkerveld. Bouw met je vriendjes en vriendinnetjes de mooiste hutten of duik de tent in om cupcakes te versieren. Bouwen maakt hongerig, dus misschien worden er wel cupcakes gemaakt voor de stoere bouwers onder ons!


donderdag 02 mei
14:00 tot 16:00
Viswedstrijd

Het is weer tijd voor een viswedstrijd! Tegenover de Oranjetent lig een prachtige sloot met allerlei soorten vissen. Grondels, voorntjes, karpers er valt van alles te vangen. Iedereen met een vaste hengel is welkom om deel te nemen aan de “wedstrijd”. Wij regelen het voer en lokaas, aan jullie de taak om de vissen eruit te slepen! Voor alle leeftijden, zwemdiploma verplicht! Geef jezelf op via info@delfgauw.org.


19:00 tot 22:00
Bier & Spijker slaan

Op donderdagavond 2 mei onderscheiden de jongens zich van de mannen. Onder het genot van een heerlijke biertje in de Oranjetent, of buiten met lekker weer, mag er op los worden geslagen om zo snel mogelijk de spijker in de boomstam te krijgen. Denk jij met gemak je vrienden op dit vlak af te kunnen troeven? Daag ze dan uit voor een potje Bier & Spijker slaan en kom naar de Oranjetent.


vrijdag 03 mei
20:00 tot 23:45
Pubquiz

Beschikken jij en je vrienden/vriendinnen gezamenlijk over net zoveel kennis als Wikipedia? Wacht dan niet langer en trommel je teamleden op voor een avondje ouderwets pubquizzen. Naast een hoop gezelligheid, speel je natuurlijk voor de eer en de prachtige hoofdprijs. Teams bestaan uit maximaal 6 personen, deelname is gratis!


zaterdag 04 mei
08:00 tot 12:00
Rommelmarkt

De rommelmarkt is terug van weggeweest. Dus mocht je bij de laatste editie van twee jaar geleden niet al je “rommel” hebben verkocht, kom dan weer langs op het Bart Dekkerveld. Ook wanneer je in de tussentijd weer veel spullen erbij gekocht, ben je van harte welkom! Het veld is groot genoeg voor iedereen! Net als ieder jaar toveren wij ook dit jaar het Bart Dekkerveld weer om tot een paradijs voor mensen op zoek naar de beste koopjes. Wie weet vind je wel de vondst van de eeuw.


14:00 tot 17:00
Kelnerrace

Als warming up naar de afsluitende feestavond, is het dit jaar een race tegen de klok én de dorst. Met een dienblad vol bier moet je een parcours afleggen welke voorzien is van de meest gekke en moeilijke obstakels. Het team dat zowel met de snelste tijd als het meest volle dienblad de eindstreep haalt, zal er met de titel vandoor gaan van “Delfgauw’s beste Kelner 2019". Een team bestaat uit 4 deelnemers van 18+. Aanmelden in de tent of stuur een mail naar info@delfgauw.org


20:30 tot 00:30
Feestavond - Band “Het Kabinet” in de tent

Bij Het Kabinet snappen ze wat een feestje is. Een feest met Het Kabinet staat garant voor een volle dansvloer, gezelligheid en een hoog muzikaal niveau. Een band met een heel divers repertoire: van 80's hits, Nederlandstalig tot hedendaagse pop. Deze feestavond is dus echt voor iedereen! Aan entree doen we niet in de Oranjetent. Als afsluiting van een bomvolle Oranjeweek, willen wij iedereen trakteren op een spectaculair feest waarover wordt nagepraat! Let op: uit respect voor dodenherdenking, gaat de tent niet eerder open dan 20:15 uur.